0725-435706 info@bizbuysell.se

 

OBJEKT 1. 

FRANCHISETAGARE SÖKES

Gastro-puben World Of Beer söker dig som vill vara med och skapa samt utveckla en trivsam mötesplats. World Of Beer söker dig som har passionerad erfarenhet av ledarskap, sälj och service. Du ska ha minst gymnasial utbildning och vill ta ansvar för ekonomin på ett seriöst sätt. Du följer W O B´s butikskoncept och får stöttning av BIZBUYSELL för verksamhetsstyrning, marknadsföring och utbildning.

Nyckeltal som nota/gäst och bruttovinst är relativt höga i denna fräscha samt hybrida miljö som är personaleffektiv.

ÄR DET HÄR DU?
Som franchisetagare hos oss är du driven, prestigelös och deltar i det dagliga arbetet, är inte rädd för att “kavla upp armarna”. Du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö och får dina medarbetare att trivas på arbetet vilket kommer återspeglas i en lönsam verksamhet. Vidare är det viktigt att ha ordning och struktur då det är många frågor att hantera som myndighets tillstånd, budget, inköp, uteveranda, schemaläggning mm.

OBJEKT 2

ASIATISK KROG MED UTSIKT 1 250 000

OBJEKT 1.

I centrala Södertälje ligger denna asiatiska krog som kan omvandlas till Gastro-pub, pizzeria eller burgeria med en mindre investering. Den korta sidan av krogen vetter mot Torg och Maren, medan den bredare sidan vetter mot parkeringen som ger möjligheter för segmentet [Take-Away] relativt bekvämt.

Hyra: 36 000kr/mån ex moms men inkluderar FASTIGHETSSKATT, VA, VÄRME & VATTEN.

Yta: 189 kvm.

Hyresvärd: Privat Hyresavtal: 3 års löpande.

Antal platser: ca 70st inne + 20 st ute

Gas: Finnes

Fettavskiljare: Finnes

Alkohol: till 01.00 inne och till 22.00 ute.

Info om Södertälje; Södertälje med sina 100 000 ska växa med ytterligare 20 000 bostäder inom kort. 2023/2024 ska Petter Stordalens nya hotell “Clarion” skapa en levande mötesplats med mycket folkliv. Det ska vara ett landmärke för staden, beläget på en av Södertäljes mest populära platser, nämligen MAREN.

Just nu skapar Bicky Chakrabortys “Elite” ett nytt destinationshotell i AstraZenecas gamla huvudkontor i Snäckviken. Hotellet ska ta emot gäster redan i slutet av detta år. Tillsammans kommer hotellen bidra till mer liv i stadskärnan med alla besökare och gäster som kommer vara i omlopp och ta del av stadens utbud.

Denna krog kommer ligga bra till givet läget på torget och närheten till MAREN.