0725-435706 info@bizbuysell.se

 

OBJEKT 1 TILL SALU: BizBuySell presenterar härmed en krog som tillhör absoluta eliten vad gäller franchiseform. Krogen går att driva med eget koncept om man vill.

Med en angränsande uteservering (60 pl) är denna lokal om 223 kvm liggande på absoluta paradgatan i en stad utanför Stockholm. Inne finnes 64 sittplatser.

Infrastrukturen för ändamålet är superp och personaleffektiv.

Läge: AAA.

P-platser.: 2 st.

Mer Information på begäran!.

 

 

 

OBJEKT 2 TILL SALU: BizBuySell presenterar härmed en krog med AA-läge innanför tullarna. Stor uteservering med hänförande utsikt erbjuder denna krog belägen på ett kontorskomplex med ~2000 besökare dagligen.

Hyra: omsättningsbaserad.

Mer Information på begäran!.

 

 

 

OBJEKT 3.  SAMHÄLLSFASTIGHET med HYRESPOTENTIAL (ÖSTANÅVÄGEN 52) i UPPSALA LÄN.

Helt vakant fastighet i mycket gott skick med centralt läge. Byggnaden är uppförd i två plan och innehar en restaurang på gatuplan med källare samt 2 lägenheter en trappa upp. Den fräscha restauranglokalen om ca 160 kvm har ett fullständigt kök med modernt maskinpark. En av lägenheterna om 80 kvm med balkong är nyrenoverad och har fönster åt alla håll. Den andra lägenheten om 85 kvm med balkong har viss behov av renovering. Driftkostnaderna kan hållas väldigt låga tack vare bergvärme som finns. Marken är inhägnad med en mur och stor grind samt asfalterad. Tomtarealen är plan och uppgår till 1550 kvm. Området består dels av trevlig villabebyggelse men också av ett stort antal flerbostadsfastigheter samt kommersiella fastigheter. Fastigheten är belägen i Älvkarleby kommun, logistiskt sett bra placerad vid infarten till en mindre hantverksby med goda kommunikationer via buss, samt med bil.

Budgeterade hyresintäkterna enligt nedan indikerar en direktavkastning i närheten av 10%.  Denna nivå är betydligt högre i jämförelse med genomsnittet för branschen.

Försäljning av fastigheten sker genom en rak fastighetsöverlåtelse. För ytterligare information,  prospekt vid begäran

Fastighetsdata: 

 1. Tak Takpannor
 2. Värme Bergvärme
 3. Ventilation Ja
 4. Ombyggnadsår 2014
 5. Fasad Trä, tilläggsisolerad
 6. Fönster Kopplade 3 glas
 7. El  Ny el central installerad 2014. Separata elmätare till lägenheterna.

Budgeterade intäkter:

 1. Restaurang 160kvm   204 tkr/år
 2. Lägenhet A  80kvm      84 tkr/år
 3. Lägenhet B  80kvm      84 tkr/år
 4. Källare          80kvm      60 tkr/år
 5. Totalt                            432 tkr/år

 

 

 

 

FRANCHISETAGARE SÖKES

FUTURE-FRANCHISE:

Gastro-puben World Of Beer söker dig som vill vara med och skapa samt utveckla en trivsam mötesplats. World Of Beer söker dig som har passionerad erfarenhet av ledarskap, sälj och service. Du ska ha minst gymnasial utbildning och vill ta ansvar för ekonomin på ett seriöst sätt. Du följer W O B´s butikskoncept och får stöttning av BIZBUYSELL för verksamhetsstyrning, marknadsföring och utbildning.

Nyckeltal som nota/gäst och bruttovinst är relativt höga i denna fräscha samt hybrida miljö som är personaleffektiv.

ÄR DET HÄR DU?
Som franchisetagare hos oss är du driven, prestigelös och deltar i det dagliga arbetet, är inte rädd för att “kavla upp armarna”. Du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö och får dina medarbetare att trivas på arbetet vilket kommer resultera i en lönsam verksamhet. Vidare är det viktigt att ha ordning och struktur då det är många frågor att hantera som tillstånd, budget, inköp, uteveranda, schemaläggning mm.